På flere af vores parkeringsanlæg tilbyder vi parkering med abonnement. Du kan vælge mellem flere forskellige abonnementsløsninger – og vælge den der er bedst for dig og dit behov. Vi tilbyder følgende abonnementstyper (bemærk, at det ikke er alle abonnementstyper, som tilbydes alle steder)


24/7 Abonnement

Med et 24/7-abonnement hos ONEPARK får du en nem, tryg og hurtig parkering alle dage hele døgnet.

Med vores 24/7-abonnement kan du trygt og nemt parkere din bil hele døgnet, alle ugens dage. Du bestemmer selv, hvor i anlægget, og hvornår du vil parkere.

24/7-VIP Abonnement

Med et VIP-abonnement hos ONEPARK får du og din bil en særlig plads.

Abonnementet er til dig, som gerne vil have lidt ekstra. Med vores VIP-abonnement kan du trygt og nemt parkere bilen på din egen faste parkeringsplads. Parkering er tilladt hele døgnet alle ugens dage.

Business Abonnement

Med et Business-abonnement hos ONEPARK kan du roligt koncentrere dig om dit arbejde.

Med vores Business-abonnement kan du nemt og hurtigt parkere bilen, når du skal på arbejde. Abonnementet er til dig, som kun har brug for parkering mandag – fredag i tidsrummet kl. 6.00 – 18.00, (vær opmærksom på at tiderne kan variere fra plads til plads, se beskrivelsen for den enkelte plads under punktet “Lej en P-plads” som du finder på forsiden).

Nat Abonnement

Med et nat abonnement hos ONEPARK kan du sove trygt om natten.

Med vores nat abonnement slipper du for at køre rundt og lede efter en ledig parkeringsplads efter en lang dag. Abonnementet er til dig som har brug for en parkeringsplads alle dage i tidsrummet kl. 16.00 – 9.00, (vær opmærksom på at tiderne kan variere fra plads til plads, se beskrivelsen for den enkelte plads under punktet “Lej en P-plads” som du finder på forsiden).