Project Description

Har i også en p-plads til mig..? Hvad gør jeg for at købe et abonnement..? Få svar på nogle spørgsmål herunder…


Du finder det ønskede parkeringsareal HER. Vælg en plads, udfyld felterne og køb abonnementet online. Når du har købt abonnementet vil du modtage en bekræftelsesmail fra udlejningsafdelingen. Ved køb hvor der skal bruges fjernbetjening, nøgle, nøglekort eller keycard er det kun muligt at starte din parkering efter 10 dage, da du først skal modtage en af overstående rekvisitter.

Du skal sende en mail til kundesupport@onepark.dk, hvorefter du vil få tilsendt en ny parkeringstilladelse. Bemærk, at dit depositum for parkeringstilladelsen vil gå tabt, og du vil skulle betale for en ny.

Du skal sende en mail til kundesupport@onepark.dk, hvorefter du vil få tilsendt en ny parkeringstilladelse, og vi vil spærre den stjålne parkeringstilladelse, så den ikke kan bruges mere.

Bemærk, at dit depositum for parkeringstilladelsen vil gå tabt, og du vil skulle betale for en ny.

Du kan bruge linket HER til at tilmelde dig betalingsservice. Dit kundenummer finder du på din faktura.

Ja, det kan I godt. Vi udsteder én parkeringstilladelse pr. abonnement, som frit kan skiftes mellem abonnentens biler.

Vær opmærksom på, at abonnementet er personligt og kan ikke overdrages til tredjepart.

Vi gør vores bedste for at sørge for, at der er plads til vores abonnementer. Det gør vi blandt andet ved ikke at leje flere pladser ud end der er og ved at udstede kontrolgebyrer for bilister, der holder til gene for andres parkeringer.

Vi kan dog ikke garantere en ledig parkeringsplads, da man kan komme ud for, at nogle bilister ikke overholder parkeringsbestemmelser eller, hvis der for eksempel er exceptionelt mange, der parkerer på timebasis. Som udgangspunkt er der oftest ledige pladser til vores abonnementer.

Du betaler for dit abonnement hver måned, den sidste dag i måneden via kreditkort. Starter du op i midten af en måned, vil første betaling være løbende måned + den efterfølgende. Herefter vil betalingen blive trukket hver måned.

Vi fornyer automatisk din parkeringstilladelse, og du vil få tilsendt en ny cirka 14 dage før udløb.

Vi udlejer både til privat og erhverv, så det er helt op til dig, om abonnementet skal oprettes for dig som privatperson eller gennem dit arbejde. Det er dog vigtigt at oplyse ved oprettelse.

Opsigelse af abonnement oprettet via hjemmesiden med nummerpladegenkendelse.
En abonnementsaftale mellem Kunden og ONEPARK er gældende indtil den opsiges/afmeldes af en af aftalens parter. Opsigelse kan ske uden nærmere begrundelse. Opsigelse fra Kundens side skal ske gennem ONEPARK Selvbetjening. Opsigelsesvarslet fra Kundens side er løbende måned + én måned.

Opsiges abonnementsaftalen f.eks. den 12. april ophører abonnementsaftalen ved midnat den 31.maj.
Modtagelse af opsigelse bekræftes automatisk på den oplyste mailadresse.

Opsigelse af abonnement med fysisk p-tilladelse (plastikkort).
En abonnementsaftale mellem Kunden og ONEPARK er gældende indtil den opsiges/afmeldes af en af aftalens parter. Opsigelse kan ske uden nærmere begrundelse. Opsigelse fra Kundens side skal ske til ONEPARK skriftligt pr. brevpost eller e-mail til kundesupport@onepark.dk. Opsigelsesvarslet fra Kundens side er løbende måned + én måned.

Opsiges abonnementsaftalen f.eks. den 12. april ophører abonnementsaftalen ved midnat den 31.maj.
Modtagelse af opsigelse bekræftes automatisk på den oplyste mailadresse.