Project Description

Hvor må jeg holde når jeg har en P-tilladelse..? Min P-billet vendte forkert, skal jeg stadig betale det kontrolgebyr, der sad i min forrude..? Få svar på nogle spørgsmål herunder…


En parkeringsbillet benyttes på pladser, hvor man skal betale for parkering. Parkeringsbilletten skal købes i en automat eller via en betalingsapp de steder det tilbydes. En parkeringsbillet skal placeres synligt og læsbart i forruden.

En parkeringstilladelse er udstedt, hvor parkering er forbeholdt særlige brugere, for eksempel beboere i en given ejendom eller til medarbejdere i en given virksomhed. En parkeringstilladelse kan ikke trækkes i en betalingsautomat, men er udstedt af ONEPARK efter aftale med ejerne af pladsen.

Selvom betalingsautomaten ikke virker, kan du ikke parkere gratis. Hvis det er muligt at betale med betalingsapps, bør du gøre dette. Ellers skal du parkere på andre pladser.

Parkeringsbilletten skal altid ligge synligt og læsbart i forruden. Det er den eneste måde, at vore servicemedarbejdere kan aflæse, om der er betalt for parkering, og hvornår parkeringsbilletten udløber. Hvis parkeringsbilletten ikke ligger synlig og læsbar, vil et kontrolgebyr blive udstedt. Dette kan ikke annulleres senere, selvom gyldig kvittering eller anden dokumentation fremvises.

Parkeringstilladelsen skal ligge i forruden med forsiden op. Hvis den ikke gør det på kontroltidspunktet, vil et kontrolgebyr blive udstedt. Dette kan ikke annulleres senere, selvom du kan dokumentere, at du har en parkeringstilladelse.

Parkeringstilladelsen skal ligge i forruden med forsiden op. Hvis den ikke gør dette på kontroltidspunktet, vil et kontrolgebyr blive udstedt. Dette kan ikke annulleres senere, selvom gyldig kvittering eller anden dokumentation fremvises.

Ved parkering har du pligt til at orientere dig om vilkårene på pladsen. Såfremt lovpligtige skilte er korrekt opsat på stedet, fastholdes kontrolgebyret.