Har du en parkeringsplads, som du gerne vil have, at vi skal administrere for dig?

Har du behov for et parkeringsselskab til at varetage drift og administration af dit parkeringsareal, eller har du et andet projekt, hvor parkering er et emne, kan du kontakte vores salgsafdeling. Vi står klar til en uforpligtende snak og håber, at vi kan rådgive dig til en god ONEPARK parkeringsløsning.

Martin Olsen
Martin OlsenSalgschef
Område: Sjælland

Den rigtige parkeringsløsning tjener formål og skaber værdi for byen, bygherren og de mennesker der bor, arbejder eller er på visit.

Udviklingen af fremtidens parkeringsløsninger for ONEPARK handler derfor ikke kun om at skabe plads til biler, men det handler også om at spørge, hvad en parkeringsløsning skal kunne for en by eller et byrum.

Hos ONEPARK er vi ambitiøse for at skabe værdi – så kontakt os og lad os tage en snak om, hvordan vi kan skabe værdi for jer.

Søren Kristensen
Søren KristensenProjektdirektør
Område: Fyn og Jylland

Udvikler og ideskaber, med fokus på øget indtjening for arbejdspladsen og kunden. Søger at skabe lange og troværdige relationer med kunder og samarbejdspartnere, og hvor ærlighed er et af de vigtigste værktøjer i den daglige salgsprocedure. Hurtig og effektiv behandling af opgaver, sætter en stor ære i at overholde aftaler, og gøre dem til virkelighed, og efter indgåelse af aftaler, derefter at leve op til det der lovet.

Jeg har arbejdet med parkering siden 2002, så jeg har en bred erfaring.

Er løsningsorienteret, og med innovative løsninger findes der med kunden som regel den løsning der passer til behovet for kunden.

Vi kan tilbyde dig en troværdig og professionel samarbejdspartner indenfor administration og drift af parkeringsanlæg. Vi er eksperter i parkering og derfor kan vi blandt andet hjælpe dig med: ​

  • Rådgivning om parkeringsområdets udformning

  • Drift og administration af parkeringspladserne, hvilket vil sige, at vi sparer dig for arbejdet og tidsforbruget

  • At få parkeringspladserne udlejet

  • At designe, udforme og montere skilte

  • Uddannet og uniformeret parkeringskontrol

  • At optimere din eksisterende parkeringsaftale og kundeflow

  • Parkeringstjenester, som f.eks. nummerpladegenkendelse

  • Dagskort, periodekort, abonnementskort

OBS. Sælgerne kan ikke hjælpe med sagsbehandling af kontrolgebyrer, her henviser vi til kontaktformularen.